Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 7. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: OÜ Reparo Ehitus võitis Lehola küla reoveepuhasti rekonstrueerimise riigihanke

Ligi 500 000-eurose maksumusega projekti ehitustööd valmivad lepingu kohaselt 2013. aasta aluses.

Septembris allkirjastasid AS Lahevesi ja OÜ Reparo Ehitus peatöövõtulepingu Keila vallas asuva Lehola küla reoveepuhasti rekonstrueerimistööde teostamiseks.

AS Lahevesi kuulutas Lehola küla reoveepuhasti ja reoveepumplate rekonstrueerimise hanke välja kevadel. Hange teostatakse SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse kaasabil.

„Kuna lepingu sõlmimine toimus äsja, pole me veel jõudnud alltöövõtulepinguid sõlmida, kuid läbirääkimised ja ettevalmistustööd käivad,“ ütles OÜ Reparo Ehitus projektijuht Ülo Jaanisoo. „Reoveepuhasti ehitustööde valmimise tähtaeg on jaanuaris ning märtsis peame andma üle täitedokumentatsiooni ja kasutusloa taotluse.“

Üle 10 aasta põhiliselt sisetööde peatöövõtuga tegelenud OÜ Reparo Ehitus on viimastel aastatel jõuliselt laienenud ning asunud peatöövõtu meetodil teostama suuremahulisi üldehitus- ja infrastruktuuri projekte.

Ehitusfirma teeb pikaajalist koostööd mitmete tuntud ettevõtetega nii era- kui ka avalikust sektorist, sealhulgas on Reparo Ehituse klientideks OÜ BPT Varahaldus, AS Tallinna Vesi, AS Keila Vesi, Tallinna Küte, Kaitseministeerium, Kaitseväe Logistikakeskus, AS Eesti Post, OÜ FER Kinnisvara, AS Elisa Eesti. Kuigi 2002. aastal loodud Reparo Ehituse tegevus on keskendunud Eesti turule, on ettevõte teostanud objekte ka Norras, Itaalias ja Soomes.

Selle artikli ilmumist toetas OÜ Reparo Ehitus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785