Autor: Indrek Kald • 3. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haabneeme staadion 10 000 euroga oksjonil

Harjumaa kohtutäitur Elin Vilippus müüb 17. septembril suulisel enampakkumisel Haabneeme staadioni hoonestusõiguse tähtajaga 50 aastat.

Varad.ee andmeil kuulus Viimsi vallas asuv sotsiaalmaa seni OÜ-le Maanurk. Kinnistu pindala on 21 001 ruutmeetrit, kinnisvaraobjekti alghind on 10 000 eurot. Enampakkumistel osaleda sooviv isik peab tasuma tagatisraha 10% müüdava vara alghinnast. Kui ostuhind ületab 12 700 eurot, peab suulise enampakkumise võitja tasuma kohe pärast enampakkumise lõppemist kümnendiku ostuhinnast, ülejäänud hind tuleb tasuda 15 päeva jooksul. Kui ostjaks on võlgnik, peab ta tasuma kohe kogu ostuhinna.

Hoonestusõigusega koormatud kinnisasja omanikuna on sisse kantud OÜ Viimsi Haldus, kellele on seatud reaalkoormatis rahalises väärtuses 1 298 000 krooni ehk 82 960 eurot. Samuti on seatud hüpoteek summas 20 miljonit krooni (1,28 mln eurot) OÜ Kentex Finance Eesti kasuks ning hüpoteek summas 2,5 miljonit krooni (159 800 eurot) ASi Nord Projekt kasuks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785