15. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksu- ja tolliamet kolib Ülemiste Citysse 2013. aastal

Täna kirjutasid Maksu- ja Tolliameti peadirektor Enriko Aav, Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov ning  Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Jaak Saarniit alla kahele lepingule, mille tulemusena kolib maksu- ja tolliamet Technopolis Ülemistesse, aadressil Lõõtsa 8 valmivasse hoonesse.

2013. aastal saab maksu- ja tolliamet enda käsutusse 11 650 m² uut büroopinda.

“Maksu- ja Tolliamet paikneb praegu linnas laiali üheksas erinevas hoones, mis raskendab tööd,” selgitas Maksu- ja Tolliameti peadirektor Enriko Aav, kes usub, et ühele aadressile paigutumine toob lisaks positiivsele majanduslikule mõjule kaasa ka suurema efektiivsuse ja motibeerib töötajaid.

Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Jaak Saarniit usub, et koostöös Technopolis Ülemiste ASiga on leitud parim lahendus maksu- ja tolliametile sobivate ruumide väljaehitamiseks. Riigi Kinnisvara võtab enda kanda nii tellija kui ka üürniku esindaja kohustused, mis vabastab ameti kinnisvaraalaste teemadega tegelemisest ja võimaldab neil keskenduda oma põhitegevusele.

“Maksu- ja tolliamet ning Riigi Kinnisvara AS on väärikad üürnikud, kelle üle iga ärikinnisvara linnak uhkust tunneb,” ütles Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. “Meie jaoks on leping erakordne ka oma suuruse tõttu, mis võimaldab meil linnaku väljaarendamist olulises mahus jätkata. Riigi Kinnisvara kui lepingupartneri puhul tuleb välja tuua ka pikaajaline stabiilsus, mis on iga arendaja jaoks võtmetähtsusega – eriti praegusel ajal," märkis ta.

Jostov lisas, et maksu- ja tolliameti kõrval on plaanis ehitada juurde veel umbes samapalju ehk kokku ca 24 000 ruutmeetrit uut büroopinda, mis tähendab järgneva kahe aasta jooksul Targa Äri Linna kasvu 50% võrra ja teeb lähiaastate investeeringute mahuks üle 30 miljoni euro.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785