11. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saare kinnistuomanikud pole teeprojektiga rahul

Nasva-Tehumardi maantee rekonstrueerimise projekt on küll laias laastus valmis, ent kinnistuomanikud pole rahul, et osa nende maast läheb kergliiklustee alla.

“Meil läheb kahest kinnistust kokku üle 840 ruutmeetri, see on ju korralik elamukrunt. Esialgu välja pakutud tingimustega me kindlasti ei lepi, nii ka oktoobrikuus vastasime,” rääkis Salme vallas Järve külas elav Gerda Pitk ajalehele Meie Maa. Omanik pole ka nõus, et väike metsatukk, mis maanteelt maja varjaks, maha võetakse. 

Maanteeamet, projekteerija ja kohalik omavalitsus püüavad saavutada vastuseisjatega kompromisse, ent ei Salme valla ehitus- ja maanõunik Jüri Kluge ega ka Kaarma valla planeerimise ja maakorralduse peaspetsialist Peeter Tammai ole seni kinnistuomanikega kooskõlastusi veel sõlmima hakanud.

Koostatud pole veel ka projekti eelarvet, seega pole teada selle teelõigu ehituse maksumust. Projekti koostas Teede Projekt OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785