8. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reformierakond: linnahalli tulevik on tume

Tallinna linnavolikogu reformierakonna fraktsiooni esimehe Õnne Pillaku hinnangul puudub linnavalitsusel plaan, kuidas linnahalli arendusega edasi liikuda.

Pillaku sõnul on arusaadav, et arendamise läbirääkimised lihtsad, kuid need ei peaks olema ka salajased. "Mind ja paljusid teisi linnakodanikke huvitab, mis tingimustel linn läbirääkimistele asus, kuidas läbirääkimised on läinud, millise tulemuseni soovib linnavalitsus jõuda ning millal lõpuks ometi saab selgeks linnahalli tulevik,“ märkis ta

„Läbirääkimisi linnahalli arendusse investeerimise üle peetakse juba mitu aastat, kuid linna eesmärkidast, nõudmistest ja tähtaegadest ei tea siiani peale Taavi Aasa ja Edgar Savisaare keegi. Selle põhjal jääb mulje, et tegu on eksperimendiga, millele oodatakse hea lõppu,“ ütles Pillak.

Tema arvates võiks linnal olla tegevusplaan, kuidas linnahalli teemaga edasi liigutakse ning mis ajaks on selge, kas ameerika investoritega asutakse koostööle või mitte.

Pillak saatis täna Tallinna abilinnapeale Taavi Aasale arupärimise, kus soovib teavet linnahalli arendamise ja läbirääkimiste kohta. „Ebameeldivate uudistega ei ole mõtet venitada. Kui on selge, et ameerika ärimehed täna enam linnahalli arenduse vastu enam huvi ei tunne, siis võiks linn selle ausalt ka välja öelda,“ sõnas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785