12. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu peatused ei pea bussidele vastu

Sebe saatis Tartu linnavalitsusele märgukirja, kus kurtis Tartu bussipeatuste teekatete halva seisukorra üle: asfaldisse on vajunud sügavad roopad, mis segavad nii reisijaid kui bussijuhte.

Uued, raskeimad bussid kaaluvad koos reisijatega üle 20 tonni, kuid ei Sebe Tartu linnaliikluse juhi Üllar Kaljuste ega Tartu linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool uskunud, et raskemad bussid suurt vahet teevad. Pigem on süüdi lihtsalt kange suvine päike ja vahel ka keskmiselt madalam konstruktsioonikvaliteet, kirjutab Postimees.

Peamiselt tekitavad roopad praegu probleeme reisijatele siis, kui sajab ja neisse lomp koguneb, mis võib ka väikesel kiirusel neid täis pritsida, kuid pikemas perspektiivis võib asfalt isegi busside põhjasid kraapima hakata. „Eks tuleb lappida, nagu on ka varasematel aastatel tehtud," ütles Pool.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785