14. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnikakõrgkooli noorte arhitektide tööd väljanäitusel

Täna kell 17 avatakse Tallinnas MÄRZ'i projektiruumis näitus NÄE!, kus eksponeeritakse paremikku tänavuste Tallinna Tehnikakõrgkooli arhitektuuri instituudi lõpetajate töödest.

Planeeringulistest teemadest on näitusel kajastatud Tallinna rannapromenaadi avaliku ruumi planeering Noblessneri Kalaranna lõigul, Tallinna Kalasadama ala linnaehituslik analüüs ja planeerimisettepanek, Veerenni Roheline uuslinnak, Energiatõhus linnakvartal Kakumäe tee 8 ja Müstline küla Santorini saarel.

Mahulistest projektidest saab näha arhitektuurikonkursi tööd Barcelonasse "Tornhostel Gooti kvartalis", Tartu O. Lutsu raamatukogu ja kunstimuuseumi ning Vilniuse Moodsa Kunsti Keskust. Lisaks on väljas animatsioon Balti kett ehk 600 km mälestusi.

Näitus on avatud 14.-19. juunil kell 12.00-19.00 MÄRZ'i projektiruumis.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785