23. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennujaamas laiutavad suvilad lammutatakse sügisel

Tallinna lennujaama kõrval aastakümneid laiutanud ebaseaduslike lobudike lammutamine lükkub sügisesse, sest riigimaa üleandmine lennujaamale võtab aega ning sealsetele aiapidajatele tahetakse anda võimalus tänavune saak ära koristada.

Juba aastakümneid riivab pealinna õhuväravas lennureisijate silma ala, mida suvilapiirkonnaks kuidagi nimetada ei saa. Nüüd lõpuks peab osa käepärasest materjalist kokku klopsitud ebaseaduslikest lobudikest kaduma, sest  riik eraldab maa lennujaamale, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Praegu aga toimetavad seal veel agarad potipõllumehed. Inimesed teavad, et neil pole õigust seda maad kasutada, ning ütlevad, et on tänulikud, et seda siianigi teha sai. Ning kuigi ametlikku teadet veel pole, ollakse asjaga kursis.

Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Rein Loik kinnitas, et suvi lastakse elanikel seal ära elada ning saak üles võtta.

Valitsus kinnitas ülemöödunud nädalal Tallinna Lennujaama aktsiakapitali suurendamise mitterahalise sissemaksega seitsme kinnistu näol. Lennujaam vajab ruumi laienemiseks.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi ettepanekul suurendab riik Tallinna Lennujaama aktsiakapitali 1,4 mln eurose mitterahalise sissemaksega seitsme kinnistu näol kogupinnaga 40 hektarit.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785