21. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koger & Partnerite saneerimistaotlus lükati tagasi

Kohus lükkas tagasi ehitusfirma Koger & Partnerid saneerimistaotluse, mis tähendab, et pankrotioht püsib ning Andres Kogeril tuleb jätkata võitlust oma firma ja hea nime päästmiseks, kirjutab Eesti Ekspress.

Andres Kogeri ehitusfirma Koger ja Partnerid esitas saneerimise algatamise taotluse Harju Maakohtule 7. aprillil. Ettevõtte teatel olid suurimad võlausaldajad kohtule esitatud saneerimisavalduse ja -menetluse algatamisega nõus.

Väikeaktsionärid on ettevõttest väljunud ja jätkavad eraldiseisvalt teiste kinnisvaraprojektide arendamist.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785