13. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EKFLi konverents: soodsad arengud kinnisvaraturul

Eesti Kinnisvarafirmade Liit (EKFL) korraldab 14. aprillil konverentsi „Kuhu liigub Eesti kinnisvaraturg?“, mis keskendub senisest enam positiivsete arengute ning uute lähenemiste analüüsile kinnisvaraturul. 

„Selle konverentsi teemadering on lai. Kuuleme nii edulugusid, häid vihjeid tulevikuks kui ka konkreetseid näpunäiteid,“ ütles EKFL tegevdirektor Tõnis Rüütel ning lisas, et kinnisvaraturu uuele tõusule tuleb läheneda värskelt ning sellest lähtuvalt valiti ka teemad ja esinejad.

Avaettekandega esineb Nordea Pank Eesti juht Vahur Kraft, arengutest finantsturgudel räägib Nordea Pank Eesti peaökonomist Tõnu Palm.

Nordea Panga sõnul on Eesti majandus ja ettevõtlus arenemas positiivses suunas, Eesti avatud majandus on läbinud languse ning pöördunud taas kasvule.

Kinnisvarainvesteeringute maksuplaneerimisest teeb ettekande advokaadibüroo Sorainen partner Kaido Loor, Eesti kinnisvaraturust ja globaalsetest mõjuritest räägib Tarkinvestor.ee asutaja Kristjan Lepik.

Ehitaja ja visionäär Jaanus Otsa arutleb teemal  „Kinnisvaraarendus Eestis – kas võimalus või väärtust kaotav ääremaa?“ Uue aja turundusest kinnisvarasektoris ja ohtudest meedia planeerimisel räägib Tanel Voorel Meediaagentuur Initiative OÜ-st. Ülevaate uusarenduste turust annab Pindi Kinnisvara/ERI Kinnisvara analüüsiosakonna juht Andres Teder.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785