15. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Urmas Laur viib äripindade nõu välisturule

Uus Maa ühe käivitaja, Urmas Lauri osalusega ja juhitav ärikinnisvara konsultatsioonifirma Seven Real Estate Advisors alustas koostööd juhtivate Läti ja Leedu konsultatsioonifirmadega.

“Positiivne pööre Balti kinnisvaraturul loob meie võtmeklientidele unikaalseid riigipiire ületavaid laienemis- ja investeerimisvõimalusi, seega strateegiline koostöö CREalty Advisors-i ja Kivi Real Estate-iga on meile äärmiselt oluline,“ vahendas City24 Urmas Lauri, Seven Real Estate Advisorsi juhatuse liikme ja partneri sõnu.

Strateegiline koostöö annab tema sõnul firmale ligipääsu senisest laiemale turuinformatsioonile ja kliendipäringutele, samuti võimaldab turu eesliinil püsida ja kliente paremini teenindada. "Testisime koostööd läbi 2010. aasta, mil oleme sujuvalt viinud lõpule üüritehinguid logistika, büroode ja jaemüügi valdkonnas,” selgitas Laur.

“Koostöö Seven Real Estate Advisorsiga tähendab meie jaoks unikaalset võimalust jagada kogemusi ning luua uus tase rahvusvahelises klienditeeninduses,” ütles Laurynas Žilys, CREalty Advisorsi partner. “CREalty Advisors loodab Balti koostöö raames laieneda investeeringute nõustamise valdkonnas.”

Seven Real Estate Advisors sündis Uus Maa Kinnisvaragrupi jagunemisel 2009. aastal. Möödunud sügisel teatas ettevõte, et loobub Uus Maa nime kasutamisest ja jätkab Seven Real Estate Advisors nime all. Uus Maa aga käivitas mullu sügisel uuesti äripindade osakonna.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785