Uus Maa käivitab taas äripindade osakonnad

Seoses turuolukorra muutumisega ning kinnisvarasektori märkimisväärse aktiviseerumisega tuleb Uus Maa turule tagasi äripindade osakondadega, kirjutab kvuudised.ee.

“Oleme tunnetanud, et aeg on küps, et Uus Maa hakkaks taas äripindade teenuseid pakkuma. Selliste teenuste vastu on järjepidevalt huvi tundnud meie kliendid, kes olid rahul Uus Maa äripindade maaklerite ja hindamise kvaliteetse teenusega ning soovivad seda taas kasutada. Ühtlasi on Uus Maa meeskonnast välja koorunud ambitsioonikad inimesed, kelle õlgadele uute osakondade taaskäivitamine jääb,“ teatas Uus Maa juhatuse esimees Jaanus Laugus.

2009. aasta jaanuaris jagunes Uus Maa kinnisvaragrupp kaheks ettevõtteks, ühtlasi jagunesid ka omandisuhted ümber. Uus Maa Kinnisvarabüroo tegeles alates 2009. aasta jaanuarist elamispindade teenustega. Omanikud: Jaanus Laugus, Mika Sucksdorff ja Ville Jehe.

Uus Maa äripindade konsultandid said uue ärinime, milleks on Seven Real Estate Advisers. Omanikeks Urmas Laur, Andres Hall ja Olev Mait Makk. 2010. aasta lõpus lõpeb Sevenil õigus kasutada Uus Maa kaubamärki. Seetõttu hakkab Uus Maa meeskond planeerima naasmist turule, mis võiks jõuliselt toimuda 2011. aastal.

Osale arutelus

  • Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed