11. jaanuar 2011

Deckol Ehitus: tuleb palgafondi suurendada

Fassaadide soojustamise ja renoveerimisega tegeleva Deckol Ehitus OÜ Tallinna osakonna juhataja Jan Pajus rääkis, et soojustustööde hind tänavu suure tõenäosusega kasvab ning seda peamiselt tööjõukuludega seoses.

Pajuse sõnul on tõenäoliselt Kredexi renoveerimislaenu tulemusena turg mingil määral elavnenud. „Tunda on väikest survet selleks aastaks. Tõenäosus, et soojustustööde hind tõuseb, on suurem, kui see, et jääb samaks või langeb. See on seotud pigem tööjõukulude, mitte materjalidega. Karta on, et kui tuleb tööd rohkem turule, siis leidmaks inimesi, on vaja ka palgafondi suurendada,“ ütles Pajus.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688