4. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitajad: nüüd on vaja kannatlikkust

Nordecon AS juhatuse esimehe Jaano Vinki sõnul on saanud selgeks, et kriisist kiiret väljumist ei tule ning tuleb olla kannatlik.

Skanska EMV AS juhatuse esimees Andres Aavik lisas, et ehkki terad on hakanud sõkaldest eralduma, läheb veel natuke aega, enne kui pilt on lõplikult selge.

Sama kinnitas ka TREV 2 Grupp AS-i juhatuse esimees Tõnis Pleksepp: “Kõik me elame tõusu ootuses, ent muutusi on vähe ja turu korrastumine veel finišis pole. Kuni hangete tulemuse määrab ainult hind, ei saa loota taoliste protsesside toimimisel-iseenesest.“

Sweco Projekt AS juhatuse esimeehe Aare Uusalu hinnangul ei ole ebaeetilisus kuhugi kadunud. “Selleks on vaja seadusi täiendada selliselt, et konkreetsele persoonidele saaks rakendada ärikeeldu”, on ta kindel.

Loe ehitusturu perspektiividest homse Äripäeva ehitusrubriigist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785