8. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna korterite üürihinnad nüüd Tartust kõrgemad

Tartu üürikorterite keskmised ruutmeetri hinnad püsisid käesoleva aasta esimese kolme kvartali jooksul Tallinna omadest kõrgemal, ent viimastel kuudel on pealinnas üürhinnad kõrgemaks kasvanud, selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Detsembri teise nädala seisuga küsisid üürileandjad Tallinnas korteri ruutmeetri eest keskmiselt 87 krooni ja Tartus 79 krooni.

Tallinna pakkumiste põhiste üürihindade tõusu mootoriks on olnud kesklinn, kus üürileandjad on võrreldes kevadega kergitanud hindu keskmiselt 12 protsenti.

Kõige suuremaid kõikumisi aasta lõikes võib täheldada Pärnu korterite üürihindade juures. Suve alguses küsisid korterite väljaüürijad keskmiselt 87 krooni ruutmeetrist, aasta lõpus vaid 59 krooni ruutmeetrist, pakkumishinna erinevus seega üle 30 protsendi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785