Autor: Anne Oja • 2. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talot: töötame täispööretel ja ootame 15% suurust käibekasvu

Betoonitootja AS Talot juhatuse liige Rasmus Kurm rääkis, et nõudlus toodete järele üha kasvab ning tänavuselt aastalt oodatakse 15% suurust käibekasvu.

"Erinevalt 2009. aastast on käesolev aasta Taloti jaoks olnud väga tegus. Huvi meie toodete vastu on kuust kuusse kasvanud, mis kõige selgemini väljendub hinnapakkumiste väljastamise arvus," rääkis Kurm.

Töös olevad objektid on terve aasta vältel ettevõtte tsehhid stabiilselt töös hoidnud ning ka jõulukuu ja 2011. aasta esimesed kuud tulevad tema sõnul töised.

"Prognoosi kohaselt suureneb tänavuse aasta müügitulu 15% võrreldes eelmise aastaga. Ka 2011. aasta suhtes oleme optimistlikud ning prognoosime jätkuvat nõudluse kasvu. Juba praegu hakkame jõudma seisu, kus osad tsehhid töötavad täispööretel ning tootmise planeerimine on kriitilise tähtsusega," selgitas Kurm. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785