Autor: Anne Oja • 1. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurootsus pani ehitusmaterjale ostma

Saint-Gobain Ehitustooted ASi turundusdirektor Ivar Veerus arvates on ettevõtte käibekasvu taga suvine eurootsus, mis näitas tarbijale, et ehitusmaterjalide hinnad enam ei lange.

"Hirmus suurt tõusu tunda pole, kuid alates juunist on käibed natuke paremad kui möödunud aastal samal ajal. Näeme seost euroga. Kui otsustati, et euro tuleb, sai turule selgeks, et hinnad enam ei lange ja kes ikka ehitada tahtis, see hakkas ehitama," rääkis Veerus.

Tema sõnul Soome turul toimuv ettevõtet ei mõjuta. "Kui, siis midagi natuke on sinna viidud, kuid 90% meie toodangust kasutatakse Eestis. Eesti ehitusmaterjalide üldine eksport on aga kasvanud kaks korda," märkis ta.

Veeruse hinnangul on põhi käes ja edaspidi saab ainult paremaks minna.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785