17. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTÜ Eesti Elamumess plaanib aastal 2011 messi korraldada

Varasematel aastatel Pärnus ja Tallinnas Eesti esimest elamumessi korraldada proovinud mittetulundusühing Eesti Elamumess tahab järgmisel aastal Jõelähtme vallas Jägala jõe suudmealal korraldada elamumessi kaheksa majaga.

MTÜ kodulehel avaldatud infost selgub, et majade ideekonkursile laekunud töödest valitakse välja kaheksa, mis valmis ehitatakse, vahendab City24. Majade disainile ja materjalidele piiranguid pole, välja arvatud ootus, et maja vastab kaasaegse passiivmaja kriteeriumidele.

Elamumess peaks toimuma 2011. aastal Estonian Golf and Country Club territooriumil Harjumaal Jõelähtme vallas Manniva külas. Alale on varem valminud detailplaneering.

Kolmapäeval tutvustab MTÜ elamumessi arhitektuuri ja investeerimise ideekonkursi tingimusi.

Varem tahtis Eesti Elamumessid korraldada 2009. aastal Eesti esimest elamumessi Pärnus Papiniidu silla lähedal jõe kaldal, kuid plaani nurjas lihkeoht.

Elamumessi plaanis sama MTÜ ka Tallinna Kopli poolsaare edelarannikule Vasara ja Sirbi tänava ning Kopli lahe vahelisele alale.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785