26. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aas: linnahall on prioriteet nr 1

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles, et USA valitsuse poolt garanteeritud laenuga on kõige tähtsam korda teha linnahall, ent rahastada saab ka muid projekte.

Aas ütles, et linnahalli peale kulub umbkaudu miljard, ent kunag USA valitsus garanteerib 2,8 miljardi eest laenu, siis saab seda raha kasutada ka teiste projektide peale.

Aasa sõnul on lepingus sees, et kindlasti tuleb kasutada kohalikku tööjõudu ning kohalike ehitusfirmade teenuseid. Ta avaldas lootust, et linnahalli renoveerimine võiks valmida 2011. aastal, ent kindlat lubadust ta anda ei julgenud.

Aas rõhutas, et praegu oodatakse Eesti valitsuse heakskiitu sellele projektile.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785