20. november 2009

NCC: ehitushinnad enam ei lange

NCC Ehituse turundusdirektori Heikki Põhi sõnul ehitushind enam ei lange, ent praeguste hindade juures on juba kasulik arendada.

Tema sõnul on neil mitmed projektid pooleli ning plaanitakse ka uusi arendusi. Ta prognoosis, et aastaga võib uute korterite hind tõusta kuni 5 protsenti, kuna on tunda eluasemeturu stabiliseerumise märke ja sama trendi jätkudes saab ka nende kinnisvaraportfell järgmisel aastal tühjaks.

„Ostjad on muutunud teadlikumaks ja väärtustavad üha enam kvaliteetset ja hea planeeringuga kortereid väljakujunenud elukeskkonnas. Samuti pöörtakse rohkem tähelepanu ehituskvaliteedile ja garantiile, mida pakutakse sõltuvalt ehitajast ja arendajast 2 kuni 3 aastani. Samuti vaadatakse täna hoolega eluaseme energiakulusid. Kõik see näitab, et inimesed on muutunud oma ostueelistustes ratsionaalsemaks,“ lisas Põhi.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688