20 oktoober 2009
Jaga lugu:

Rimi laieneb Tartus suurima hüpermarketiga

Rimi  Eesti Food avab 6. novembril Tartus, Lõunakeskuses linna suurima Rimi hüpermarketi.

Uus  Tartu  Rimi  asub ligi 8000 m2 pinnal, mis teeb sellest linna  ühe suurima toidu- ja esmatarbekaupluse. Uue kaupluse avamisega saab tööd 124 inimest.

Rimi  Food  Eesti  tegevjuhi  Christer  Östholmi  sõnul  on  sedavõrd  uhke laienemine praegustes majandusoludes arusaadavalt riskantne käitumine. „Sel ajal  kui  teised  jaeketid  on sunnitud Baltikumis oma kaupluseid sulgema, siis  kõlavad  laienemisplaanid  tõenäoliselt  pentsikult,  aga  kuna  Rimi kauplusteketid  on suutnud säilitada oma klientuuri ja juhtivat positsiooni ka  masu  ajal,  siis  lubab  see ettevõttel järjepidevalt edasi liikuda ja areneda,“ ütles Östholm.

Östholm  lisas,  et  kuigi  Tartu  Lõunakeskuses kolitakse sama katuse alla teise  jaeketiga, näeb ettevõte sellest hoolimata piisavalt kohalikku turgu mõlema  kaupluse  jaoks. „Tarbija jaoks saab kaupluste konkurents hinna- ja tootepakkumiste osas kindlasti soodne olema,“ arvas Östholm.

Tartu  Linnavalitsuse  Ettevõtlus osakonna juhataja Malle Blumenau sõnul on Rimi kaupluse uued töökohad Tartusse igati teretulnud. „Täna on esiteks iga töökoht  hinnas  ja teisest küljest on saadaval häid ja pädevaid töötajaid, kes tõstavad kindlasti teeninduskvaliteeti,“ ütles Blumenau. „Olen ise Rimi klient  ja  käin  sealt  alati  kala  ostmas,  tarbijana  on uus ja rohkema valikuga kauplus alati tervitatav,“ lisas Blumenau.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee