8 oktoober 2009
Jaga lugu:

Parkimiskohtade nappus kimbutab südalinnas

Rime Kinnisvara Maakler Eiki-Hans Kurus möönis, et kindlasti on büroomajade juures parkimiskohtade puudus probleemiks. Väiksem on probleem väljaspool tasulise parkimise tsooni, kus otsitakse alternatiivi lähedal asuvatest parklatest ja tänavatest.

Teravamaks muutub tema sõnul aga probleem just kesklinnas st. tasulises tsoonis, sest enamus Tallinna kesklinna ärihooneid kas ei oma üldse parkimiskohti või siis on nende arv limiteeritud.

„Leidub üürileandjaid, kes klientide leidmise huvides on nõus üürihinna sisse arvestama loetud arv parkimiskohti, kuid enamjaolt küsitakse parkimiskohtade eest eraldi raha. Tihtipeale üürnikele pakutav parkimiskohtade arv on tunduvalt väiksem ettevõtte parkimishuviliste töötajate arvust ja parkidasoovijad peavad ise kesklinna parkimismajades omale tasulist kohta otsima,“ märkis ta.

Kurus lisas, et büroomajade üürnikele pakutavad parkimiskohtade hinnad peaksid kindlasti jääma alla ümbruskonnas pakutavatele tasulise parkimise keskmisele hinnatasemele. Parkimise kuukaartide hinnad algavad sõltuvalt piirkonnast 300 kroonist.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee