25. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja: ühistud on hinnatundlikud

Vennad Ehitus tegevdirektor Agu Mutli ütles, et nad väga palju ühistutele töid ei tee, küll aga hinnapakkumisi, kuna ühistud on väga hinnatundlikud ja „spetsialiste“ on majas palju.

Tema sõnul tunnistatakse pakkumise  võitjaks peamiselt odavpakkujad, kes unustavad tihtipeale midagi olulist pakkumisest välja ja lõpptulemusena tuleb ühistul kõrgema pakkumise  summa ikkagi välja maksta, või jääb töö pooleli. Teine võimalus on, et läheb pisike firma pankrotti.

„Iseenesest on ühistu üks kindlamaid tellijaid. Kui midagi otsustatakse, siis raha selleks on olemas,“ märkis ta.

Ta lisas, et osakaal tellijana on seni ühistute osas samaks jäänud. Põhiliselt vahetatakse katuseid, soojustatakse fassaade, remonditakse või laotakse uusi korstnapitse, värskendatakse trepikodasid, valatakse panduseid, korrastatakse rõdusid, likvideeritakse seenkahjustusi, vahetatakse alumisi palke.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785