16. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pakri Ühing võitleb tuumajaama ehitamise vastu

Pakri Ühingu esindaja Eestis Jana Stahli sõnul näeb Pakri saarte üldplaneering ette kahe vana ja ühe uue küla taasasustamist, kuid seda ohustab Eesti Energia plaan rajada Suur-Pakrile tuumajaam.

Stahl ütles ETV hommikusaatele "Terevisioon" antud intervjuus, et Eesti Energiale antud luba teha Suur-Pakril tuumajaama eeluuringuid on kindlasti esimene samm selle suunas. "Tundub küll, et kui juba uurida midagi, siis on sellel kindlasti mingi eesmärk."

Stahli sõnul on täna Pakri saartel alalisi elanikke ning et inimesed on sinna tagasi tulemas. "On palju häid ideid kuidas taastada vanad külad, vanad kiviaiad ja teed ning Pakritele ainuomane köök."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785