17. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolmetoaline korter Nõmmel müüdi 1 mln krooniga

Vaata juulis tehtud tüüpilisi kinnisvaratehinguid.

Korterid

Korter KalamajasMüügihind 425 000 kr

Asukoht: Uus-Kalamaja 15bÜldandmed: 30,6 m2Ehitusaasta: ca 1920Turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht (kesklinna lähedus ja samas väga vaikne ja roheline koht), renoveeritud maja, suur haljastatud krunt,Tereväärtust alandavad tegurid: väike pindala, ahjuküteVahendus: Uus Maa kinnisvarabüroo, Marina HodusMüügiperiood: 2 kuud

Korter TallinnasMüügihind 685 000.-

Asukoht: Idapõllu tee 7, ViimsiÜldandmed: 50,1m2 (2 tuba)Ehitusaasta:  2008Turuväärtust tõstavad tegurid: uus ehitis, hea planeeringuga korterTuruväärtust alandavad tegurid: esimene korrusVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Anneli PurgasMüügiperiood: 3 nädalat

Korter 3-toalineMüügihind 1 000 000.-

Asukoht: P.Kerese 31, TallinnÜldandmed: 78,4m2 (3 tuba)Ehitusaasta:  1969Turuväärtust tõstavad tegurid: Asukoht , Nõmme mändide all, piiratud hoovTuruväärtust alandavad tegurid: 1 korrusVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Ave KlaserMüügiperiood: 5 kuud

Korter 2-toaline

 Müügihind 790 000.- Asukoht Mooni 18, Tallinn Üldandmed: 49,3m2 Ehitusaasta:Turuväärtust tõstavad tegurid: Asukoht ,  eramajade rajoon , lähedal kesklinnaleTuruväärtust alandavad tegurid: ´Korter vajas värskendustVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Ave KlaserMüügiperiood: 2 nädalat

Korter 2-toaline Müügihind 690 000.-

Asukoht:Sipega 8, TallinnÜldandmed: 44m2 Ehitusaasta:  2008Turuväärtust tõstavad tegurid: Asukoht , lähedale jääb kõik eluks vajalikTuruväärtust alandavad tegurid: puudus parkimine ja panipaikVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Ave KlaserMüügiperiood: 1 kuud

 

Krundid

Krunt KuusalusMüügihind 320 000.-

Asukoht: Rannaküla tee, Sõitme küla, KuusaluTuruväärtust tõstavad tegurid: Asukoht ( meri, kommunikatsioonid)Turuväärtust alandavad tegurid: vähese asustusega piirkondVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Hardi AlliksaarMüügiperiood: 6 kuud

Majad

Palkmaja  PadiselMüügihind 530 000.-

Asukoht: Padise vald, Karilepa külaÜldandmed: 65 m2 , krunt  1,0 haEhitusaasta:  2008Turuväärtust tõstavad tegurid: privaatne , kõrghaljastusega krunt, mere lähedus, hea juurdepääsutee, juurdeehituse perspektiivigaTuruväärtust alandavad tegurid: maantee lähedus, kaugus TallinnastVahendas: Uus Maa Kinnisvarabüroo, Külli FriedrichsonMüügiperiood: 2  kuud

 

Foto: Mарина Xодус лицензированный маклер Uus Maa Kinnisvarabüroo
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785