Pärnus homsest uued kaevetööde tagatisraha suurused

Pärnu linnavalitsus kehtestas 26. juulist kuni järgmise aasta mai lõpuni uued kaevetööde taastamistööde tagatisraha tagatisraha määrad, vahendab Pärnu Postimees.

Kuni 150 m² pinnakatet rikkuvate kaevetööde taastamistööde tagatisraha määrad on ühekihilise asfaltbetooni puhul 669, kahekihilisel asfaltbetoonil 1030 ja kiviparketil 919 krooni ruutmeeter, kõnnitee äärekivil 411 krooni ja sõidutee äärekivil 585 krooni jooksev meeter ning kruuskattel 327, murukattega haljasalal 153 ja muul haljasalal 106 krooni ruutmeeter.

Üle 150 m² pinnakatet rikkuvate kaevetööde taastamistööde tagatisraha määrad on ühekihilisel asfaltbetoonil 320, kahekihilisel asfaltbetoonil 550, kruuskattel 150, kiviparketil 525, murukattega haljasalal 90 ja muul haljasalal 61 krooni ruutmeeter.

Euroopa Liidu fondidest finantseeritavate kaevetööde puhul tagatisraha ei võeta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed