18. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scala City ärimaja esimene oksjon kukkus läbi

Eile toimus enampakkumine Scala City ärimajale SEB Panga nõuete rahuldamiseks, ent 180 miljoni kroonise alghinnaga ostjat ei leitud ja oksjon kukkus läbi.

Kohtutäitur Kaire Põltsi sõnul huvilisi küll oli, ent selle hinnaga ostjat ei leitud ning OÜle Adinagaare kuuluv kinnisasi pannakse peagi madalama hinnaga uuesti pakkumisele.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus ennustas mai lõpus, et Scala City enampakkumine kukub läbi ja sellise hinnaga ostjat ei leita. Lauguse arvates võiks sobiv alghind olla 80 miljoni krooni kandis. Ka Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ei uskunud, et oksjon 180 miljoni kroonise alghinnaga võiks tänases turusituatsioonis õnnestuda.

Koolitusteenuseid pakkuva ettevõtte ja maja ärihooneks renoveerida lasknud OÜ Adinagaare kaasomandile on seatud hüpoteegid 125,95 mln krooni ASi SEB Pank kasuks ja 39 mln krooni ASi NCC Ehitus kasuks.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785