26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enamus Scala City ärimajast läheb panga nõudel oksjonile

Kohtutäitur müüb enampakkumisel OÜle Adinagaare kuuluva kinnisasja Tartu mnt 43/Kreutzwaldi 24 ehk Scala City ärimaja. Enampakkumine toimub ASi SEB Pank nõuete rahuldamiseks.

Koolitusteenuseid pakkuva ettevõte ja maja ärihooneks renoveerida lasknud OÜ Adinagaare kaasomandile on seatud hüpoteegid 125,95 mln krooni ASi SEB Pank kasuks ja 39 mln krooni ASi NCC Ehitus kasuks.

OÜle Adinagaare kuulub kinnistust 67,6%, vara alghind on 180 mln krooni. Ettevõtte omanikud on Mihhail Stakantšikov (75%) ja Evelin Klimenko (25%).

Hoones on sõlmitud neli üürilepingut. Neist kolm 25 aastaks - spordiklubiga Scala Fitness Club OÜ 25aastaks, meelelahutusettevõttega Scala-City OÜ ja OÜga International Language and Education Centre Evenor Group. 15 aastaks on üürileping sõlmitud toitlustusfirmaga Scala-Restoran OÜ.

Scala City büroohoone projekteeris AS Nord Projekt arhitektid Meeli Truu ja Maike Heido. Maja ehitus algas 2007. aasta mais, hoone avati mullu sügisel. Hoone arendaja on OÜ International Language and Education Center Evenor (kehtiv ärinimi Adinagaare OÜ), hoone ehituse peatöövõtja oli AS NCC Ehitus. Hoone paikneb ligi 3400-ruutmeetrisel krundil.

Ehitise ruumide arv ja otstarve:

- büroopind 2850 m²-  restoran 376,7 m²- kohvikud 572,7 m²- spordisaalid 1735,1 m²- majutusüksused 951,9 m²- muu teenindus 571,9 m²- parkimine 835,5 m²- kokku 7 893,6 m²

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785