29. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City juhatuse esimeheks saab Gert Jostov

Ülemiste City juhatuse esimehena asub tööle Gert Jostov, senine juhatuse esimees Andre Veskimeister lahkub ettevõttest juuni alguses.

Ülemiste City nõukogu esimees Ülo Pärnits toonitas, et Targa Äri Linnal on tohutu arengupotentsiaal ja loodab, et uus finantstaustaga juht suudab selle täiel määral ära kasutada ning noorusliku entusiasmiga siia uut energiat ja häid ideesid tuua.

Gert Jostov lõpetas 2003. aastal Eesti Põllumajandusülikooli raamatupidamise ja rahanduse eriala, cum laude. Jostov on varem töötanud AS KPMG Baltics, kus ta teostas ettevõtete audiitorkontrolli planeerimist ja läbiviimist. Alates 2008. a. jaanuarist töötas ta juustutööstusettevõttes AS BLM Eesti tegevjuhi ametikohal.

Äripäeva Investorite TOPis oli Jostov Tallinna Börsil erainvestori 1,8 mln kroonise rahapaigutusega 38. kohal.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785