26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pertelsoni majal liiga kõrge hind

Kolmapäeval lõpeb aeg teha hinnapakkumisi Indrek Pertelsoni eramu ostmiseks, kinnisvaraspetsialistide arvates on 5 680 000 krooniga enampakkumisele pandud maja kõvasti ülehinnatud.

Eramu asukoht pole just esinduslikemate killast, kirjutab Kroonika. Mõisapõllu tänaval asuvast majast on külla vaade metsasalule, ent lähedal on rahvarohke Rocca al Mare kaubanduskeskus. Ühe kinnisvarahindaja sõnul on tegemist pigem korteriga, kuna müüakse vaid osa pinnast ja seetõttu võiks hind jääda pigem kahe miljoni krooni piirile. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785