28. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sampo tegi Q Varale eritingimused

Sampo Pank teatas, et pakub Q Vara arenduste – Kirisiaia ja Terminal11 – müügil nullprotsendilist omafinantseeringut, kuna on teinud antud arendajale eritingimused.

"AS Q Vara on pidanud Sampo Pangaga läbirääkimisi müüdavatele objektidele toodud laenutingimuste pakkumiseks. Sampo Pank on toodud AS Q Vara objektidele teinud eritingimused omafinantseerimise määrades ning tulevastele ostusoovijatele teeb Sampo Pank  turutingimustele vastava pakkumise,“ ütles Sampo Panga personaal- ja jaepanganduse direktor Tõnu Vanajuur.

Autor: Virge Lahe

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785