2. aprill 2009
Jaga lugu:

YIT teeb 50protsendilise allahindluse

YIT  Kodu  müüb  alates  aprillist oma Tallinnas müügisolevaid projekte ligi  50protsendilise  hinnalangusega  võrreldes kinnisvarabuumiaegsete hindadega.

AS-i  YIT  Ehitus  juhatuse  esimehe  Priit  Sauki  sõnul otsustas ettevõte panna korterid soodushinnaga   müüki,  et  teha  nö  plats  puhtaks  uutele  arendustegevustele.  "Tänane majandusolukord paistab pessimistidele kriisina, meie aga võtame seda kui tõusueelset aega ja  kavatseme  alustada uute projektide ettevalmistustöödega," ütles Sauk. AS-i YIT Ehitus juhi  kinnitusel on ettevõttel võimalus alustada Mäepealse elurajooni edasiarendusega ning samuti on lõppjärgus Kalamajas asuva krundi detailplaneering.

Mustamäe  ja  Nõmme  piiril  asuvasse  Mäepealse elurajooni on planeeritud rajada kokku 15 korterelamut ligi 600 korteriga. Kalamaja miljööväärtuslikku piirkonda kavandab YIT Ehitus viie hektari suurusele alale ligi 300 uut elamispinda.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee