10. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinema teenis möödunud aastal 85 miljonit müügitulu

Tõstuksetootja Kinema OÜ auditeerimata müügitulu oli 2008. aastal 84,7 miljonit krooni ning ärikasum 3,6 miljonit krooni.

Kinema tegevjuhi Andrus Allikoja sõnul kasvas 2008. aastal firma ekspordikäive ning teenuste müük, kuid kahanes toodete müük siseturul. „Arvestades Eesti ehitusturu hetkeseisu on mullused näitajad kindlasti positiivsed,“ kommenteeris Allikoja tulemusi.

Tänavusi eesmärke kirjeldades ütles Andrus Allikoja, et plaan on kindlasti ekspordi osakaalu kasvatada. „Investeerime eksporti tänavu rohkem kui miljon krooni ja asutame märtsi alguses Soomes tütarettevõtte koos meeskonnaga, ütles Allikoja. Tema sõnul on Soomes mitme aasta töö tulemusena saavutatud juba käibe suurusjärgud, mille puhul on mõistlik luua tütarettevõte.

Kinema OÜ on tõstuksetootja, kes lisaks tegeleb firma läbi esindusõiguse erinevate laadimissüsteemide, tõkkepuude ja aiaväravate ajamite, kiirrulluste ja käärtõstukite vahendusega

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785