Riik teenis maade müügilt 90 miljonit krooni

Maa-amet müüs eelmisel aastal keskkonnaministeeriumi volitatud asutusena avaliku enampakkumise korras 89,3 miljoni krooni eest 131 riigile mittevajalikku kinnistut kogupindalaga 449,5 hektarit.

2007. aastal võõrandas maa-amet 48 kinnistut kogusummas 98,7 miljonit krooni ja kogupindalaga 36 hektarit, 2006. aastal 155 kinnistut kogusummas 104,6 miljonit krooni ning kogupindalaga 92,6 hektarit, teatas maa-ameti pressiesindaja.

Müüdud maatükkide pindalaliselt suur erinevus võrreldes eelnevate aastatega tuleneb asjaolust, et 2008. aastal alustas amet põllu- ja metsamaade enampakkumist, need on aga pindalalt oluliselt suuremad kui varasematel aastatel müügis olnud elamu-, äri- ja tootmismaa üksused.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed