20. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tšehhi klaasifirma nõuab võidusamba eest raha juurde

Vabadussõja võidusammast püstitama palgatud Tšehhi klaasifirma Sans Souci esindaja Ondrej Faltin ütles Eesti Päevalehele, et ettevõte on esitanud ministeeriumile lisaraha saamise taotluse.

„Oleme palunud ministeeriumil meile maksta hüvitist lisatööde ja -teenuste eest, mida me oleme teinud lisaks algses lepingus sätestatule,” kinnitas Faltin, kes on firma projektidirektor.

Kaitseministeerium kinnitas läbirääkimiste toimumist, kuid andis mõista, et pole eriti rahul, kuidas Tšehhi ettevõte teemat kommenteerib.

„Kummagi osapoole huvides ei ole seda teemat enne lõpptulemuseni jõudmist kommenteerida. Mõned Sans Souci soovid ei ole ministeeriumi nägemuses põhjendatud ja tulenevad pigem kahe kultuuriruumi ja töökultuuri erinevustest ning kohati ka erinevatest nõuetest eri riikide ehitusmaastikul,” ütles ministeeriumi esindaja Meeli Hunt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785