10. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastuseisust hoolimata kerkib Merivälja teele Maxima

Hoolimata Merivälja piirkonna Puki tee eliidi vastuseisust kerkib Merivälja teele kahe X- ga Maxima. Suur säästupood peaks valmima tuleva aasta suvel.

Augustis küttis Merivälja piirkonna elanikes kirgi kuuldused rahvakeels odavpoe Maxima tulekust. Toona kirjutas Eesti Ekspress, kuidas ümbruskonna elanikud eesotsas vandeadvokaat Aivar Pilvega püüavad ehitust igati takistada.

Protestikirjad koos allkirjadega saadeti nii linnapea Edgar Savisaarele kui ka vastavatesse ametkondadesse. Protestimeeleolus oldi veendunud, et odavpood Merivälja piirkonna eksklusiivset õhustikku rikkuma ei tule. Täna on aga asjad niikaugel, et Maximale on väljastatud ehitusluba Merivälja tee 80e kinnistule, ning ehitus hakkab peagi tuure koguma.

Maxima pressiesindaja Erkki Erilaiu sõnul on ei olda esialgsetest plaanidest elanike survel loobutud ning ehituslubagi käes. „Miskit ei ole katki jäänud. Meriväljale tuleb kahe XX Maxima,“ rääkis Erilaid aripaev.ee’le. Erilaid ei osanud täpselt öelda millel ehitusega alustatakse, kuid pood ise peaks uksed avama juba tuleva aasta suvel.

„Puki tee elanikud oli poe vastu. Ekspressi artiklis tõi meie advokaat punk punkti haaval lükates ümber nende poolt esitatud väited, miks Maxima ei saa antud krundile oma poodi ehitada. Ega igale poole ei saa ju poodi ehitada, tarbijaid peab ka olema. Me poleks saanud ju ehitada kui teised oleksid vastu olnud,“ rääkis Erilaid. Pressiesindaja sõnul on tegemist esimese suurema Maximaga Tallinna

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785