10. oktoober 2008

LHV Ilmarise Kinnisvaraportfell maksab intressi 1,45 krooni võlakirja kohta

OÜ LHV Ilmarise Kinnisvaraportfell maksab oma Tallinna Börsil noteeritud võlakirjadelt kupongiintressi 1,45 krooni iga võlakirja kohta 20. oktoobrill 2008.

OÜ LHV Ilmarise Kinnisvaraportfell lunastab 0.84% võlakirjadest ehk 365 võlakirja.  Intress ja lunastussumma tasutakse investoritele, kes on Eesti Väärtpaberite Keskregistri andmete kohaselt võlakirjade omanikeks teisel pangapäeval enne intressimaksepäeva s.o. 16. oktoobril kl 8.00.                

Intresside ja võlakirjade osalise lunastusega seotud väljamaksed teostatakse makseagendi AS-i Lõhmus, Haavel & Viisemann poolt. Intress ja lunastusmakse makstakse investorite  väärtpaberikontoga seotud arvelduskontole hiljemalt 20. oktoobril kl 16.00. OÜ LHV Ilmarise Kinnisvaraportfell võlakirjad kannavad lunastuseni kupongiintressimäära 5,8% aastas, mida tasutakse investoritele kord kvartalis.                                                                     

Mitteresidendile või residendist füüsilisele isikutele tehtavalt intressi      

väljamakselt peetakse kinni tulumaks vastavalt kehtivatele õigusaktidele.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688