7. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio ehitab Vändra Tervishoiukeskuse

Eile allkirjastasid SEB Pank ja Facio Ehituse AS laenulepingu, mille kohaselt pank finantseerib 2/3 ulatuses Pärnumaal Vändra Tervishoiukeskuse hoone ehitustöid.

Vändra alevi ja ehitaja vahel sõlmitud hoonestusõiguse lepingu kohaselt valmib hiljemalt 2009 aasta sügisel Vändra alevis Tervishoiukeskuse hoone pindalaga ca 5000 ruutmeetrit.

Hoonesse kolivad Vändra hooldekodu, hooldushaigla ja perearstikeskus, seal avatakse ka apteek. Hoonestaja sõlmib üüürnikega lepingud 25 aastaks ja jääb ise hoone haldajaks.

"Projekt sai teoks ligi 5 kuud kestnud läbirääkimiste tulemusena Vändra alevi, võimalike kaasrahastajate ja ehitustööde kontsessiooni taotleja vahel ning on meie arvates heaks näiteks sellest, et vaatamata järsult halvenenud majandusolukorrale ning rahaliste võimaluste kitsenemisele on ka täna omavalitsuste, kinnisvaraarendjate, ehitajate ning pankade koostöö oluliste sotsiaalobjektide rajamisel võimalik ja vajalik," märkis Facio tegevjuht Toomas Tromp.

 Nurgakivi panek Tervishoiukeskuse hoonele toimub Vändra alevis Vihtra tee 4 kolmapäeval 12. novembril.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785