29. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prior Kinnisvara: kõik sõltub omavahenditest

OÜ Prior Kinnisvara juhatuse liige Andrus Neeme vastas ehitusuudised.net küsimusele, kas tasub arendusobjekti hakata planeerima, et kõik sõltub sellest, kas arendusobjekt on juba omandatud või mitte ning kui palju on arendajal omavahendeid.

„Kui arendusprojekt on omandatud, siis sõltub sellest, mis tingimustel see omandatud on,“ märkis mees. Ta rõhutas, et see aeg, kus inimesed olid nõus broneerima veel paberi peal oleval projektis omale krunte ja kortereid, millest saadud raha sai kasutada näiteks kommunikatsioonide ehituseks, on möödas. „Need arendajad, kes on kaalutletult suhtunud ja mitte liigoptimistlikult buumi lõpus ette võtnud uusi ülejõu käivaid projekte, saavad rahulikumana vastu minna vaiksemale perioodile,“ osutas Neeme.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785