29. september 2008

Prior Kinnisvara: kõik sõltub omavahenditest

OÜ Prior Kinnisvara juhatuse liige Andrus Neeme vastas ehitusuudised.net küsimusele, kas tasub arendusobjekti hakata planeerima, et kõik sõltub sellest, kas arendusobjekt on juba omandatud või mitte ning kui palju on arendajal omavahendeid.

„Kui arendusprojekt on omandatud, siis sõltub sellest, mis tingimustel see omandatud on,“ märkis mees. Ta rõhutas, et see aeg, kus inimesed olid nõus broneerima veel paberi peal oleval projektis omale krunte ja kortereid, millest saadud raha sai kasutada näiteks kommunikatsioonide ehituseks, on möödas. „Need arendajad, kes on kaalutletult suhtunud ja mitte liigoptimistlikult buumi lõpus ette võtnud uusi ülejõu käivaid projekte, saavad rahulikumana vastu minna vaiksemale perioodile,“ osutas Neeme.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688