Prior Kinnisvara: kõik sõltub omavahenditest

OÜ Prior Kinnisvara juhatuse liige Andrus Neeme vastas ehitusuudised.net küsimusele, kas tasub arendusobjekti hakata planeerima, et kõik sõltub sellest, kas arendusobjekt on juba omandatud või mitte ning kui palju on arendajal omavahendeid.

„Kui arendusprojekt on omandatud, siis sõltub sellest, mis tingimustel see omandatud on,“ märkis mees. Ta rõhutas, et see aeg, kus inimesed olid nõus broneerima veel paberi peal oleval projektis omale krunte ja kortereid, millest saadud raha sai kasutada näiteks kommunikatsioonide ehituseks, on möödas. „Need arendajad, kes on kaalutletult suhtunud ja mitte liigoptimistlikult buumi lõpus ette võtnud uusi ülejõu käivaid projekte, saavad rahulikumana vastu minna vaiksemale perioodile,“ osutas Neeme.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed