29. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gruusia korteriühistud korjavad liftiuksel maksu

Maakonnaleht Võrumaa Teataja vahendab Võru politsei patrullitalituse komissari Anti Paabu muljeid Gruusiast. Ühe huvitava seigana märgib mees, et kõrghoonete korteriühistud korjavad liftiga sõitmise eest maksu.

Vabatahtlikuna Gruusias käinud Anti Paap räägib: "Tutvusime ühe naisterahvaga, kes töötas raamatukogus. Ta tegi meile väikese linnatuuri. Jõudsime tal ka põgusalt külas käia ning sellega seoses oli üks huvitav seik: Gruusias on korteriühistud, kuid keegi neile vist raha ei taha maksta, sest seal on väga palju kõrgeid liftidega korterelamuid ja enne liftiga üles sõitmist peab panema mingisse aparaati 20 kohalikku tetrit. Allatulemise eest maksma ei pea."

Paap ütleb samas: "Huvitav on veel see, et väikestes poodides ei ole asjadel hindu küljes. Sisenedes küsib poemüüja, kas oled ameeriklane. Kui ei ole, et kas siis eestlane. Ja kui oled eestlane, siis hinnad kohe langevad. Suurtes poodides on hinnad paigas ning Eestiga võrreldes suhteliselt samal tasemel."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785