18. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uute korterite ehitamine kängumas ka Rootsis

Kui Eestis on eluasemeks mõeldud uusehitisi järjest vähem ehitama hakatud, siis ka Rootsi statistikaameti andmetel on uute korterite ehitamine riigis langustrendis.

Esimese poolaastaga on alustatud uusarenduste arv mullusega võrreldes langenud 7%, kirjutas di.se.

Kuue kuuga alustati tänavu Rootsis 12 500 uue korteri ehitust. Möödunud aasta esimesel poolel oli vastav arv 13 458.

Rootsi 21 läänist 13s on uusehitiste arv langemas. Suurim vähenemine on toimunud riigi põhjaosas Norrbottenis, Jämtlandis ja Västernorrlandis. Samas on aga ka kõige suurema tõusuga piirkond põhjas – Västerbotteni läänis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785