East Capital maksab AVEC Asset Managemendi eest 36,5 miljonit krooni

East Capital maksab Arco Varale AVEC Asset
Managemendi 50% osaluse eest sõltuvalt erinevate rahavoogude nüüdisväärtusest.
Tänasel hinnangul on see 36,5 miljonit krooni.

15,6 mln krooni laekub Arco Varale kohe ja ülejäänud pärast AVEC Baltic Property Fund lõpetamist, ehk kõige varem aastal 2012. Viimase laekumise suurus sõltub kõige rohkem AVEC Baltic Property Fund poolt AVEC Asset Management ASile makstavast edukustasust fondi lõpetamise puhul, teatas Arco Vara börsile.

"Tegemist on olnud partnerlusega, kus mõlemad osapooled on palju võitnud. Kui East Capital on turutunnetuse ja kogemuse võrra rikkam, siis Arco Vara on omandanud fondi juhtimise kogemused ja avardanud selle abil muid kinnisvaraalaseid tegevussuundi. Väljakutse kogu Arco Vara grupi ettevõtetele on olnud suur. Tahame tänada omalt poolt East Capitali, kelle abiga on üles ehitatud korralik fondijuhtimise ettevõte," kommenteeris Arco Vara juhatuse
esimees Aare Tammemäe.

Arco Vara on Baltimaade juhtiv kinnisvaraettevõte, mis laieneb Ida-Euroopa turgudel, opereerides juba Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Ettevõtte tegevus hõlmab nii kinnisvaravahendust, -arendust ja -ehitust. Firmal on esindused 29 linnas ning grupis töötab üle 600 inimese. Arco Vara 2007. aasta
konsolideeritud auditeeritud käive moodustas 727 mln krooni (46 mln eurot), puhaskasum enne vähemusosalusi 235 mln krooni (15 mln eurot) ja bilansimaht 3,564 mld krooni. Arco Vara aktsiad on noteeritud Tallinna börsil.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed