1Partner: ei usu, et Marati hoone tehing jääb selle aasta suurimaks

1Partner Kinnisvara hindamisgrupi
juhtKaur-Kaspar Kulli ütles, et mõnede suuremahuliste ja kõrgest
hinnaklassist objektide ostu-müügi osas läbirääkimised käivad ning ta ei usu, et
Marati hoone tehing jääb selle aasta suurimaks.

"Ei tahaks uskuda, et Marati hoone tehing jääbki selle aasta suurimaks tehinguks. Ka ajakirjanduses ilmuvate kuulujuttude põhjal võib eeldada, et mõnede suuremahuliste ja kõrgest hinnaklassist objektide ostu-müügi osas läbirääkimised käivad," kommenteerisKulli kinnisvarafondi Baltic Property Trust (BPT) endise Marati hoonena tuntud Tartu mnt 63 kinnistu omandamist.

Hindamisgrupi juhtlisas, et tehingu võimaliku hinna kohta on keeruline kommentaari anda, sest hoone oli kaetud üürilepingutega ning müügihind oli kindlasti otseselt seotud hoone väljaüürimisest laekuvate üürituludega ning üürilepingute täpsemate tingimustega. "BPT on Eesti turul kogenud kinnisvarasse investeerija ja seetõttu arvan, et halba tehingut nad enda jaoks ei teinud."

"Arvestades asjaoludega, et hoonele on võimalik juurde ehitadakaks lisakorrust ning tänased üürihinnad on suhteliselt soodsad annavad need uuele omanikule hea võimaluse investeeringu kasumlikkust tulevikus tõsta. Hoone on hästi nähtav, kuid üks puudus sellel kompleksil siiski on – juurdepääs on veidi keeruline," ütles Kulli.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed