4. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaldoja maksis Svedbergsi hoonete eest alghinnast 20 miljonit vähem

Silberauto juht Väino Kaldoja ostis Tänassilma tehnopargis asuvad Svedbergsile kuulunud hooned laomajanduse ja remonttööde jaoks ning maksis nende eest 65 miljonit krooni.

Kuigi esialgu öeldi, et tehingu hind on salajane, on Svedbergs teinud Stockholmi börsile teate, milles onmärgitud müügihinnaks 65 miljonit krooni (39 miljonit Rootsi krooni) ja et müügihind oli raamatupidamisväärtusest 20 miljonit Rootsi krooni kõrgem.

1Partner Kinnisvara, mis hoonetekompleksi müügiga tegeles, ütles, et objekt pandi mullu oktoobris müüki 85 miljoni krooniga, kuid ei täpsustanud varem aripaev.ee-letehingu lõpphinda. Sügisel andis firma hinnangu, et Svedbergs müüb vara soodsa hinnaga, kuna müügiga on kiire.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785