8. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ruth Laatre asub Baltikumis kinnisvara arendama

Alates 1. märtsist siirdub Rimi Eesti Food AS tegevdirektor Ruth Laatre juhtima Rimi kinnisvarahalduse ja laiendusprojekte kogu Baltikumis. Rimi Eesti Food AS juhtimise võtab üle praegune ICA AB ostuosakonna vanem asedirektor Edgar Sesemann.

Baltikumi kinnisvara osakonna direktori ametikohale asuva Ruth Laatre sõnul oli talle tehtud ettepanek hakata vedama Eesti, Läti ja Leedu kaupluste kinnisvarahaldust ning keti jõulist laienemist Balti riikides intrigeerivaks väljakutseks, mida tõsiselt kaaluda.

„Nende kolme aastaga, mil Eesti Rimide tegevust vedasin, oleme edukalt lõpule viinud Rimide ühinemisprotsessi nii juriidiliselt kui organisatsiooni siseselt ning käesoleval aastal lõpeb Mustakivi Hüpermarketi ümberehitusega ka 3 aastat kestnud Rimi Hüpermarketite uuenduskuur”, hindas Laatre oma tegevuses ühe suure etapi lõppenuks.

„Meil on äärmiselt hea meel uue sammu üle Ruthi karjääris ning me soovime talle edu tema uuel ametikohal,” ütles Antonio Soares, Rimi Baltic CEO.

Ametikõrgendust saanud Ruth Laatre hinnangul on uus amet proovikiviks, mille nimel tõsiselt pingutada saab. Laatre sõnul pakuvad talle tööalaselt väljakutset just suurte projektide käivitamine ja muutuste läbiviimine ning nüüd, mil Rimi kett Eestis on stabiilses arengufaasis, on võimalus oma kogemusi kasutada sama keti raames, kuid laiemal tasandil.

Uuel ametikohal on Ruth Laatre vastutav kolme formaadi (Rimi Hypermarket, Rimi Supermarket, discounterid Säästumarket ja Supernetto) laienemisplaanide eest Eestis, Lätis ja Leedus. Ruth Laatre sõnul on tema ülesandeks kogu Baltikumi kaupluste kinnisvarahaldus ja seni pisut soiku jäänud laienemisprotsessi kiirendamine. „Uus ametikoht annab mulle võimaluse saada kogemus juhtimisest Baltikumi tasandil,” hindas Laatre uuele positsioonile liikumist. Ruth Laatre põhitöökohaks saab Riia.

Rimi Eesti Food tegevust asub alates 1. märtsist juhtima Edgar Sesemann, senine ICA AB Ostuosakonna asepresident. Edgar on töötanud ICA ostuosakonnas alates 1999. aastast ja enne seda juhtinud KF ja B&W Hüpermarketeid Rootsis. Edgar Sesemann on 47 aastane, abielus ja 3 lapse isa.

Rimi Food Eesti AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 215 kauplust, sealhulgas 31 hüpermarketit (neist 8 Eestis), 57 supermarketit (neist 5 Eestis), 126 odavmüügikauplust (neist 51 Säästumarketit Eestis) ja 1 hulgiladu Eestis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785