4. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Saa: ma usun Rotermanni tulevikku

Peagi Rotermann Eesti juhi kohaltööd alustav Mart Saa ütles, et uus koht on eelkõige väljakutse, mille ta võttisvastu usustRotermanni arendusprojektitulevikku.

“Kindlasti jah,” vastas Mart Saa aripaev.ee küsimuse peale, kas uus koht saab olema väljakutse, ja lisas, et töö saab kindlasti olema huvitav ning ees ootavat põnevad ajad.

“Ei saa töötada asja kallal, mida sa ise ei usu,” ütles Saa ning lisas, et usub siiralt Rotermanni kvartali edukusse. Täpselt kvartali valmimise aastat ta öelda ei osanud, kuid pakkus, et see võib jääda kuskile 2011 ja 2012 kanti.

Saa sõnul valmib juba sel aastal mitu head projekti ning mida enam kvartal ilmet võtab, seda suurema hoo saab sisse Rotermanni Kaubamaja. “Mitme suured tegijad kogunevad siia,” rääkis Saa tulevikust, mil Rotermanni kvartal saab tema sõnul olema üks ümbruskonna hinnatumaid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785