12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peep Sooman: Arco Vara juhtimine võis vanas heas ajas kinni olla

Keerulisel ajalpeab ettevõtte juhtimine olema väga põhjalikult läbi mõeldud, kommenteeris Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep SoomanArco Vara juhatuse esimeheViljar Arakase lahkumist.

"Tegemist on ilmselt värskendusega," ütles Sooman. "Sellisel keerulisel ajal, mil situatsioon kinnisvaraturul on nii kardinaalselt muutunud nagu see meil Eestis juhtunud on, peab ettevõtte juhtimine olema väga põhjalikult läbi mõeldud. See on täiesti arusaadav, sest ega üks inimene ei saagi oma peas nii kardinaalset kannapööret teha, kui situatsioon võib-olla nõuaks ja võib ikka vanasse kinni jääda."

Sooman märkis ka, et ju siis aktsionärid leidsid, et praegune tippjuhtkond elas aastates 2005-2006.

"Aga mis seal ikka, Arco Vara on suur ettevõte, aktsionäridel on õigus nõukogu vahetada ja nõukogul omakorda juhatust. Pigem on see positiivne muudatus, sest kui sajad aktsionärid leidsid, et ettevõtte juhtimises on vaja muudatusi teha, siis seda ka tehakse. Muutused näitavad, et Arco Vara ei ole pöördumatuses raskustes, vaid vaadatakse uusi suundi ja järgitakse uusi tuuli. Praegu on hoopis teised ajad ja peab otsuste tegemisel olema oluliselt strateegilisem," rääkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785