20. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dubai noolib hüpoteegikriisis vaevlevaid USA firmasid

USA hüpoteegikriis on loonud soodsaid investeerimisvõimalusi.

DIFC Investments´i juht Omar bin Sulaiman kinnitas, et seoses USA kriisiga on firmade osakud langenudvägamadalale, mis omakorda on loonud soodsaid tingimusi Dubai investeerimisfirmadel investeerida USAsse, kirjutas BBC News. DIFC huvi on eelkõige investeerida meediasse, kinnisvarasse ningUSAnaftasse ja gaasi.

See on omakorda tekitanud vastakaid arvamusi Washingtoni erinevates poliitilistes piirkondades. Eelmisel aastal oli sunnitudDWP (Dubai Ports World) maha müüma oma valduses olevad kuus sadamat Inglise firmale P&O kes need omakorda USAkindlustusgigandile AIG edasi müüs.

DIFC Investments soetas eelmisel aastale endale 1.35 miljardi euro eest2,2% ulatuses Deutche Panga osakuid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785