20. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kodutud vallutavad Tartu tänaval tühjalt seisvaid maju

Viljandi kesklinna mahajäetud hoonetes on tuletõrjujatel tulnud nädala jooksul kahel korral käia kodutute tehtud lõkkeid kustutamas.

Sügise algul on eluheidikud Tartu tänaval asustanud endise pesumaja ja selle kõrval seisva hoone. Ilma külmenedes on nad hakanud ruumides lõket tegema, kirjutas Sakala.

Viljandi linnainspektor Rina Niitav rääkis, et oli ühe kinnistu omanikuga ühendust võtnud ning too lubas lähemal ajal hoone ukse- ja aknaavad sulgeda.

Tartu tänav 22 omaniku, osaühingu Skandberg juhataja Marko Bäärs ütles eile, et on praegu välislähetuses. «Esmaspäeval olen tagasi ja siis hakkame kohe vaatama, kuidas saaks hoone uuesti sulgeda,» lubas ta.

Bäärs tunnistas, et omanikul pole plaane, mida majaga ette võtta, ning see on pandud müüki. Aasta tagasi soovis Skandberg rajada hoonesse korterid ning võttis linnavalitsusest välja ka projekteerimistingimused. Eile nentis osaühingu juht, et olukord kinnisvaraturul on muutunud ja korterite ehitamise mõte maha maetud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785