10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eluohtlikud hooned Jakobsoni tänaval lammutatakse

1Partner Kinnisvara likvideerib C. R. Jakobsoni 13 kinnistul asuvad eluohtlikus seisukorras neli elamut ja kaks kuuri, mis on linnapilti rikkunud juba mitmeid aastaid.

1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri sõnul on kõik Jakobsoni tänav 13 asuvad ehitised kapitaalremonti või lammutamist vajavas seisukorras. “Aastaid asustasid sealseid hooneid asotsiaalsed kodanikud, kelle elutegevuse tõttu põlesid hooned kinnistul kokku ligi tosin korda,” kommenteeris Vahter lammutustöid, lisades, et nüüdsest on vähemalt üks räämas maja Tallinnas vähem.

“Peale eluohtlike hoonete lammutamist on kinnistule kavas algatada detailplaneering, et leida kinnistule parim, kaasaegse elamu- ja ärituru nõuetele ning arusaamadele sobivaim arhitektuuriline lahendus,” tutvustas Vahter edasisi plaane.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785