Eluohtlikud hooned Jakobsoni tänaval lammutatakse

1Partner Kinnisvara likvideerib C. R.
Jakobsoni 13 kinnistul asuvad eluohtlikus seisukorras neli elamut ja kaks kuuri,
mis on linnapilti rikkunud juba mitmeid aastaid.

1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri sõnul on kõik Jakobsoni tänav 13 asuvad ehitised kapitaalremonti või lammutamist vajavas seisukorras. “Aastaid asustasid sealseid hooneid asotsiaalsed kodanikud, kelle elutegevuse tõttu põlesid hooned kinnistul kokku ligi tosin korda,” kommenteeris Vahter lammutustöid, lisades, et nüüdsest on vähemalt üks räämas maja Tallinnas vähem.

“Peale eluohtlike hoonete lammutamist on kinnistule kavas algatada detailplaneering, et leida kinnistule parim, kaasaegse elamu- ja ärituru nõuetele ning arusaamadele sobivaim arhitektuuriline lahendus,” tutvustas Vahter edasisi plaane.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed